مواد لازم :
بادمجان
روغن
غوره ( آب غوره )
گوجه فرنگي
جوجه يا سينه و ران مرغ
مراحل تهيه:
1) جوجه ها را با پياز آب پز نمائيد.
2) بادمجان ها را پوست كنده و از طول نصف كنيد و كمي نمك زده و به مدت يك ساعت در سبدي قرار دهيد.
3) بادمجان را شسته و خشك كنيد و سپس در روغن تفت دهيد.
4) جوجه هاي آماده شده را به چهار قسمت تقسيم كنيد و در روغن بادمجان ها تفت دهيد.
5) پياز موجود در آب جوجه ها را دور بيندازيد.
6) غوره را بر روي جوحه ها ريخنه و كمي تفت دهيد.
7) اگر ارآبغوره استفاده مي كنيد در پايان پخت آن را اضافه نمائيد.
8) گوجه فرنگي را حلقه حلقه كرده و مقداري از آن را روي جوجه ها بگذاريد.
9) بادمجان ها را روي جوجه و غوره بگذاريد و سپس بقيه حلقه هاي گوجه فرنگي را روي آن بگذاريد.
10) كمي زعفران سائيده شده به خورشت اضافه كنيد و بگذاريد كه خورشت با حرارت ملايم جا بيفتد.
|